Dantura frumoasă are multiple beneficii. Ai nevoie de dinţi pentru a avea un aspect frumos şi îngrijit şi pentru a te bucura de o masticaţie corectă. Dacă în urma anumitor probleme pierzi dinţii este necesar să găseşti soluţii potrivite pentru tine şi care să se încadreze în bugetul tău, pentru a remedia situaţia apărută.

La clinica DentoCare vei descoperi specialişti pregătiţi să te ajute pentru a avea variantele corecte pentru vârsta ta, pentru bugetul de care dispui şi pentru rezultatele pe care ţi le doreşti. Unele dintre cele mai cunoscute soluţii sunt coroanele dentare care pot înlocui dinții lipsă. Iată care sunt principalele cauze ale pierderii dinţilor şi care sunt opţiunile tale perfecte pentru a rezolva aceste situaţii neplăcute:

Igiena precară duce la pierderea prematură a dinților

Dacă nu te speli corect pe dinţi sau nu foloseşti aţă dentară, acesta poate duce la apariția mai multor carii sau alte tipuri de probleme. Printre acestea se pot număra afecţiunile dezvoltate, inflamaţiile care pot să apară, infecţiile sau tartrul în exces. Acesta din urmă este atât inestetic, cât şi periculos pentru dinţii tăi. Dacă ai carii sau infecţii, poţi risca să pierzi dinţii într-un mod prematur. Vino la igienizare cel puţin 1 dată pe an.

Tratarea cariile la timp pentru a nu afecta şi alţi dinţi din preajma

Cariile tale pot să afecteze şi alţi dinţi din preajma celor deja distruşi. De aceea este important să tratezi totul cât se poate de rapid şi să te bucuri de o dantură frumoasă şi care să te ajute să mesteci corect. Aşadar, cariile pot să fie şi ele o formă de afectare gravă a dinţilor. Dacă nu ai grijă de cariile apărute, vei risca să pierzi dinţii pe care îi ai şi să nu mai poţi salva nici dinţii care sunt în preajma celor cu probleme.

Dinţii se pot pierde în cazul în care ai boala parodontală

Boala parodontală este o afecţiune gravă, care te determină să pierzi dinţii într-un mod rapid şi neaşteptat. De aceea este bine să vii la medic de cel puţin 2 ori pe an pentru control. Vino la Dentocare Bucuresti pentru un consult de specialitate.

Dinţii tăi se pot pierde în urma unor traumatisme

Poţi pierde dinţii sănătoşi şi dacă ai parte de anumite traumatisme grave. Poţi să ai un accident şi să pierzi mai mulţi dinţi sănătoşi. Există întotdeauna soluţii moderne prin care poţi recupera sănătatea orală.

Soluţiile tale pentru rezolvarea problemelor avute

Poţi apela la soluţiile date de medicii specialişti ai clinicii DentoCare pentru a descoperi variantele care ţi se potrivesc în recuperarea dinţilor. Una dintre opţiunile cele mai întâlnite este cea legată de utilizarea coroanei dentare. Poţi face punte între doi dinţi pentru a acoperi locul unde lipseşte un dinte care nu a putut să fie păstrat. De asemenea, poţi să foloseşti implantul dentar pentru a pune un dinte nou, care o să arate perfect şi care osă se integreze în dantura ta într-un mod impecabil.