Datorită potrivirii lor precise, modelele de huse de telefon de la etuo.ro îți protejează în mod fiabil smartphone-ul în timpul transportului. Husa personalizată asigură faptul că șocurile și loviturile ușoare nu pot afecta dispozitivul. Carcasa este atât de aproape de dispozitiv încât nu schimbă cu greu dimensiunile smartphone-ului.Dacă socotești și materialul de protecție împotriva radiațiilor, husa personalizată pentru telefon te va proteja chiar de radiațiile telefonului mobil. Nu este încă dovedit dacă radiația telefonului mobil are un impact negativ pe termen lung asupra oamenilor. Cu toate acestea, mulți oameni preferă să se știe în siguranță și încearcă să fie mai puțin radiați în viața de zi cu zi. De aceea, este indicat să folosești huse personalizate pentru telefonul tău mobil. Materialul este încorporat pe partea din spate a carcasei telefonului și asigură doar ecranare pe partea orientată spre corp, fără a afecta recepția sau puterea semnalului.

Huse de protecție personalizate

Etuo.ro oferă huse personalizate telefon, unice în ceea ce privește calitatea și beneficiile. Sunt mai ieftine decât unele huse de protecție originale. Husele de protecție personalizate sunt respirabile și pot suporta chiar și temperaturi mari de peste 30 de grade. Husele personalizate pentru telefon sunt realizate din material de înaltă calitate și pot fi din silicon sau flex carte etc. Pentru personalizarea telefonului, trebuie să intri pe site-ul etuo.ro, să alegi o husă, să adaugi o fotografie preferată sau un text și apoi să plasezi comanda. Urmează să aștepți comanda acasă. Nimic nu este mai simplu pentru a-ți personaliza husa telefonului mobil.

Husa Realme GT

Realme, este un dispozitiv echipat cu Snapdragon 888 și lansat în China de luni de zile. Din fericire, versiunea Global este la colț și pentru a ne pregăti mai bine pentru eveniment, să aruncăm o privire la o selecție de huse personalizate telefon pentru a proteja Realme GT 5G, noua vedetă a companiei. Cu realme GT, producătorul poziționează pe piață un telefon mobil de vârf care prețuiește performanța. Sigur, performanța și viteza sunt cele mai importante în analogie cu mașinile de curse, dar și designul joacă un rol. Nu vezi atât de mult în față, iar designul perforat este puțin generic. Marginile ecranului sunt relativ subțiri spre laturi, doar bărbia este puțin mai groasă la 5 mm. Butonul de alimentare este în dreapta, butoanele de volum din stânga, așa cum este tipic pentru Realme.

Special conceput pentru acest tip de smartphone husa realme gt nu numai că protejează telefonul, dar îl și face la modă.

Fabricat din materiale cauciucate de înaltă calitate, ușor și durabil, rezistent la zgârieturi și rezistent la șocuri, îți protejează telefonul de utilizarea zilnică și de căderile ocazionale. Acoperă toate marginile telefonului și asigură o protecție perfectă la absorbția șocurilor, datorită tehnologiei de pernă de aer, făcând telefonul mai sigur. Adăugă o mulțime de aderență pentru a împiedica alunecarea smartphone-ului din mâini și o face mai ușor de ținut cu husa Realme GT. Este fabricată din materiale moi, antiderapante, mate, care oferă o aderență suplimentară, în timp ce ții telefonul împreună cu protecție completă.