Durerea sciatică, cunoscută și sub denumirea de lombo-sciatică, este una dintre cele mai frecvente și incomode dureri de spate și picioare. Cauza este nervul sciatic iritat. Cum se întâmplă acest lucru și care terapie este cea potrivită? Nervul sciatic este adesea descris ca fiind cauza durerilor de spate. Mai ales în cazul unei înțepături bruște și severe în zona coloanei lombare. Dar cu aceste simptome pot fi iritați și alți nervi.

Ca să poți spune – „am scăpat de sciatica„, alege un fotoliu de masaj Fujiiryoki. Fotoliile de masaj nu sunt singurul răspuns la această întrebare, dar sunt de departe cele mai confortabile. Pentru că un masaj bun pentru durerile lombare, este unul dintre cele mai vechi remedii. Succesul unei sesiuni de 20 de minute pe unul dintre aceste fotolii masaj miraculoase este aproximativ la fel de mare ca și al tratamentelor convenționale pentru durere, inclusiv tratamente cu medicamente și acupunctură.

Mai multe beneficii

Nu numai spatele tău știe să aprecieze abilitățile de vindecare ale fotoliului de lux. Durerile de cap tensionate și, în special, durerile din spatele capului își au adesea originea în mușchii umărului, gâtului sau spatelui extrem de tensionați. Când mușchii se încordează, înseamnă că se scurtează. Mulți mușchi ai spatelui încep cu tendoanele lor în partea din spate a craniului și pe părțile laterale ale vertebrelor. Dacă lungimea musculaturii este acum scurtată, aceasta înseamnă inevitabil că atacă partea din spate a craniului cu forța de tragere adecvată. Inițial, acest lucru va duce doar la o senzație inconfortabilă de presiune, dar dacă tensiunea musculară devine cronică, atunci poate duce la dureri de cap recurente. O jumătate de oră pe fotoliul de masaj este ca o scurtă vacanță, oricând ai nevoie. Petrecerea timpului într-un astfel de dispozitiv pune utilizatorul într-o stare minunată, calmă și meditativă, care altfel, este foarte greu de realizat în lumea modernă și rapidă de zi cu zi.

Spune cu ușurință „am scăpat de sciatică”

În cazul durerilor cronice de spate, este mai întâi important să clarifici cauza înainte de a te decide asupra terapiei prin masaj, fie că este manuală sau cu un fotoliu de masaj. Durerea lombară cauzată de fracturile vertebrale nu trebuie tratată cu un fotoliu de masaj. Este diferit atunci când durerea de spate provine din tensiunea în mușchi spatelui, care sunt responsabili de îndreptarea coloanei vertebrale. Acest tip de durere de spate este foarte frecventă astăzi, mai ales la persoanele care trebuie să stea mult timp la birou. În acest caz, atât masajul manual, cât și masajul în fotoliu pot aduce ușurare și poți spune cu încredere „am scăpat de sciatică”. Un masaj de frământare și presiune în stânga și în dreapta de-a lungul coloanei vertebrale este deosebit de util. Cu utilizarea regulată (10-20 de minute de 2-3 ori pe săptămână), poți scăpa de sciatică în curând. Un astfel de masaj al coloanei vertebrale nu este periculos. Zonele musculare tensionate care duc la durere la nivelul coloanei cervicale pot fi masate folosind fotoliul de masaj Fujiiryoki.