Reducerea costurilor se află pe ordinea de zi a fiecărei unități de asistență medicală. Cu toate acestea, găsirea unor modalități de a reduce costurile fără a avea un impact asupra îngrijirii pacientului este întotdeauna o provocare. Un distribuitor dedicat echipamentului medical vă poate oferi o serie de servicii care vă vor eficientiza procesul de comandă și vă vor ajuta să mențineți controlul asupra livrărilor și costurilor.

Selecție completă de uniforme medicale

Dr. în Uniforma, este un magazin online care produce și comercializează uniforme medicale. Puteți găsi o selecție completă de costume medicale damă, dar și pentru bărbați, precum și costume medicale pentru maternitate. Costumele medicale sunt de calitate superioară și în toate măsurile, culori și croieli variate.

Prețuri competitive

În calitate de lider pe această nișă, în industrie, Dr. în Uniforma oferă produse calitative pentru unitățile medicale, dar și cele dentare. Dacă sunteți în căutarea unor uniforme medicale ieftine de damă sau bărbați, atunci Dr. în Uniforma reprezintă soluția dumneavoastră. Mai mult decât atât produsele de înalta calitate, produse în Romania, după un concept de uniforme medicale definit prin calitate, eleganţă şi linii personalizate, sunt realizate din materiale de ultima generație, care permit mișcarea, oferindu-vă astfel libertate în mișcare și confort pe tot parcursul orelor de lucru.

Stil modern

Când petreceți schimburi de 12 sau chiar 24 de ore într-un halat medical, este important să vă simțiți cât mai bine și să nu vă incomodeze absolut nimic. Dr. în Uniforma este alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să găsiți modelul perfect și potrivit pentru corpul dumneavoastră. Cu recomandări pentru dimensiuni, material, potrivire și multe altele și cu asigurarea că produsele sunt calitative și perfecte pentru o zi de muncă. Ele sunt rezultatul multor analize și încercări puse în practică, astfel încât sunt la înălțimea standardelor europene și a cerințelor domeniului. Costumele medicale sunt realizate din material tercot (35% bumbac 65 % polyester). De asemenea, aveți posibilitatea de personalizare a costumelor medicale, conform dorințelor dumneavoastră și mai mult decât atât, fiecare costum medical poate fi croit în funcție de linia corpului, sau poate fi un model clasic universal, care se potrivește oricărei persoane.

Servicii prompte

În cadrul companiei Dr. în Uniforma, satisfacția clienților este prioritatea principală și oferă cea mai buna experiență în achiziționarea de costume medicale din mediul online. De aceea, serviciile oferite pentru clienți sunt însoțite de asistență constantă în fiecare pas din selecție și achiziție. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor pentru a găsi setul de costum medical ideal pentru dvs. un consultant vă stă mereu la dispoziție.

Și pentru că în zilele noastre seriozitatea și gradul de profesionalism al medicilor este sugerat în mare parte de aspectul fizic, costumele medicale sunt imaginea de bază care vine în susținerea acestui aspect. În ciuda faptului că adesea personalizarea costumelor medicale pare a fi un moft, ei bine acest criteriu oferă o imagine de ansamblu asupra funcției pe care o deține fiecare angajat, oferă notorietate brandului, conturează personalului un aspect impecabil, care oferă încredere și siguranță.