Parfumurile arăbești pentru femei s-au dovedit a fi o bijuterie a lumii moderne a parfumeriei, și fiecare brand este bucuros să dezvolte pentru clientele sale parfumuri care pot fi caracterizate ca cele mai luxoase parfumuri arăbești pentru EA.

Dacă vrei să te scufunzi în această atmosferă, nu va trebui să mergi departe. Întră și alege parfumuri arăbești Zafaran din magazinul online.

Parfum damă Kanz

Fiecare fată este o comoară unică, care este îmbunătățită de accesorii suplimentare. O ținută frumoasă, bijuterii originale, coafură luxoasă și, bineînțeles, un parfum spectaculos care subliniază perfect individualitatea proprietarei sale. Apa de parfum Prive Parfums Kanz, creată în Emiratele Arabe Unite, va face față acestei sarcini. Ea îți va învălui imaginea cu o aură de mister atractiv. Va deveni aceeași ghicitoare, înaintea tentației de a o rezolva, căreia niciun bărbat nu poate rezista. Compoziția se deschide cu cântări seducătoare de crimson. Prospețimea, dulceața ușoară a notelor de fructe de pădure sunt combinate armonios cu intonații picante de vanilie și un parfum romantic de primăvară de lăcrămioare. Caracterul oriental al parfumului este dat de notele de bază clasice – mosc și lemn de santal. Ele formează un traseu cald, învăluitor și cu siguranță de neuitat. Acest parfum te va surprinde nu doar cu sunetul lui non-trivial, ci și cu o sticlă foarte drăguță care arată ca o pungă de bijuterii.

Parfum damă Tango

Eau de Parfum Tango de la marca Prive Parfums este dedicată dansului cu același nume, a cărui istorie ne duce la mijlocul secolului al XIX-lea în însorita Argentina. Fiecare mișcare a dansatorilor este impregnată de energie și plină de pasiune, bătând un ritm clar. Parfumul 2012, ca și dansul, este asociat cu senzualitatea și este capabil să prezinte o femeie din cea mai bună latura, dezvăluind cele mai seducătoare trăsături. Apa de parfum Prive Parfums Tango aparține grupului de parfumuri florale. Începe cu petale de flori parfumate, atrăgând atenția încă din primele secunde. În inimă se aude clar duetul de iasomie și crin dansând un dans pasionant, iar moscul și chihlimbarul completează compoziția parfumului, lăsând o urmă care atrage atenția bărbaților.

Parfum damă Diva

Luxoasa Prive Parfums Diva este o adevărată seducție olfactivă căreia niciun bărbat nu poate rezista. Această melodie fructat-florală cheamă și atrage, te invită să te plonjezi în ea, să te cufunzi în ea din toată inima și cu sufletul, să-i simți căldura și să te bucuri de mângâierile ei, să te predai complet și să rămâi pentru totdeauna în aceste îmbrățișări încântătoare, înnebunindu-te cu pasiune. Compoziția piramidei parfumate își începe introducerea cu un joc parfumat de note delicioase, țesute din semitonuri de ciocolată și marshmallow cu un gust delicios de caramel și un gust ușor de marmeladă. Motivele de fructe suculente, coapte diluează prima notă și îi conferă o notă răcoritoare. Inima istoriei parfumurilor se dezvăluie în sunetul învăluitor și cremos al magnoliei, învăluit în nuanțe lipsite de griji de zmeură și orhidee regală. Finalul melodiei sună cu tonuri nobile de chihlimbar și mosc pudrat.