Caminul de Batrani Casa Kevin este situat in Bascov, jud. Arges, la doar 3 km de Pitesti, intr-o zona linistita si cu aer curat, langa padure si biserica. Acesta este un loc unde seniorii nostri se pot simti mai acasa decat acasa!

Aici, ne adresam celor care ajunsi la varsta senectutii devin o povara pentru familie, celor care au nevoie de ingrijire permanenta, imobilizati la pat, batranilor cu Alzheimer si tuturor celor care doresc sa aiba parte de o ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de familie.

Caminul nostru este o solutie excelenta pentru cei care se confrunta cu singuratatea si nu mai pot sa se ocupe singuri de ei insisi. Stim ce inseamna batranetea si singuratatea si de aceea suntem aici pentru a va ajuta sa traiti in confort si siguranta, pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Oferta noastra este totala, iar fiecare persoana rezidenta beneficiaza de un serviciu personalizat de ingrijire, pentru a se asigura ca toate nevoile lor sunt indeplinite. Personalul nostru este calificat si dedicat, asigurand ingrijirea si supravegherea permanenta 24/24 ore, ajutorul la toaleta, baia, servicii de spalatorie, tuns, ras, frizerie, coafura, insotire la plimbare, acces la telefon si TV, asistenta medicala, consiliere psihologica si spirituala si multe altele.

Dispunem de camere single si cu 2, 3 sau 4 paturi, iar fiecare camera este dotata cu TV si acces la internet si telefon. Meniul este diversificat, cu optiuni pentru cei care doresc o alimentatie fara sare, vegetariana, etc.

In plus, oferim si servicii optionale, cum ar fi excursii organizate, sedinte de masaj si exercitii fizice adaptate fiecarei persoane in parte, in functie de starea fizica a pacientului.

La Caminul de Batrani Casa Kevin, ne asiguram ca seniorii nostri beneficiaza de o viata sociala activa, cu petreceri organizate cu ocazia zilelor de nastere si a onomasticilor, precum si cu sarbatorile consacrate.

Suntem bucurosi sa primim vizitele familiei si ale prietenilor, atat pentru activitati comune cat si la sarbatori, aniversari, in programul de vizita zilnic intre orele 07.00 – 20.00. In caz de spitalizare, locul ramane rezervat atata timp cat lucrurile personale raman la camin, iar plata pe perioada respectiva e asigurata.

La Caminul de Batrani Casa Kevin, ne mandrim cu faptul ca oferim servicii si dotari de inalta calitate, creand mai mult decat doar un loc de ingrijire, ci un camin in care seniorii nostri pot trai o viata confortabila, fericita si plina de bucurie. Ne place sa credem ca suntem o familie extinsa si ca oferim un mediu sigur si fericit pentru toti rezidentii nostri.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, sunt necesare cateva documente, precum BI/CI original (la noi ramane o copie), talon de pensie, scrisoare de la medicul de familie sau o iesire din spital, retetele cu medicamentele prescrise si BI/CI-ul apartinatorului.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa descoperiti caminul nostru si serviciile pe care le oferim. Veti vedea cu ochii vostri cat de mult ne implicam in a crea un mediu sigur si fericit pentru toti seniorii nostri.

Strada. Bisericii, nr.4, comuna Bascov, judetul Arges

Caminul Casa Kevin este situat la 3 km de Pitesti

Telefon:

0721 958 667